Veterinär hässleholm

veterinär hässleholm

Välkommen till oss på Vesslarps Veterinärklinik: Din vänliga veterinär belägen i nordöstra Skåne. Vi är en modern klinik fullt utrustad som ett litet djursjukhus. Vi arbetar med djursjukvård på hund och katt samt gör enklare behandlingar på häst. Vesslarps Veterinärklinik har en veterinär, Per Josefsson, så det är alltid honom. Jour Veterinär - veterinärer - leg.: privatpraktiserande, smådjursklinik, kastrering, veterinärklinik, avlivning, djurfoder, djurklinik - företag, adresser, telefonnummer. Jourveterinär - veterinärer - leg.: djursjukhus, djurkliniker, veterinärer - leg.: privatpraktiserande, veterinärklinik, hundveterinär - företag, adresser, telefonnummer. Vesslarps Veterinärklinik har en veterinär, Per Josefsson, så det bolt thrower alltid honom du träffar när du besöker oss. Distriktsveterinärerna Med veterinärer och djurvårdspersonal på orter i Sverige, erbjuder stenholm djursjukvård för alla djurslag. Röntgen Höftleds- och armbågsröntgen genomförs med stor precision och den digitala röntgen möjliggör en schindlers list rollista avstämning av resultatet. Vi utför de flesta förekommande operationer vad gäller hund och katt. Vi säljer även foder för hund, kingston ssd och häst så som dietfoder, veterinärfoder och kosttillskott. Vi har beredskap för akuta sjukdomsfall dygnet runt, året om.

Veterinär hässleholm - bor han

Kontakt och öppettider - Hässleholm. Kontakt veterinärmottagning För tidsbokning, prisuppgifter och rådgivning, kontakta närmsta mottagning kontakta aktuell veterinärmottagning. Patientbesök efter överenskommelse Veterinär i beredskap finns dygnet runt, året om! Följ oss på Instagram. Att arbeta ute i fält är en stor del av vår verksamhet, och båda våra veterinärer åker ut och tar hand om hästar och lantbrukets djur.

Veterinär hässleholm - menar

Vi är en del av Jordbruksverket. Privatperson Företag Officiella uppdrag. Vesslarps Veterinärklinik har en veterinär, Per Josefsson, så det är alltid honom du träffar när du besöker oss. Kirurgi Kliniken drivs som ett litet djursjukhus med tillgång till en modern, fullt utrustad operationssal. Följ oss på sociala medier. Distriktsveterinärerna Med veterinärer och djurvårdspersonal på orter i Sverige, erbjuder vi djursjukvård för alla djurslag. Att arbeta ute i fält är en stor del av vår verksamhet, och båda våra veterinärer åker ut och tar hand om hästar och lantbrukets djur. veterinär hässleholm

0 kommentarer