Melwin holm

melwin holm

I lördags slog Melwin Holm, 13, till med ett nytt personligt rekord när han hoppade 1,97 vid tävlingar i Värmlandsmästerskapen. Melwin Lycke Holm, 12, son till höjdhoppslegendaren Stefan fortsätter att visa att han är ett spännande framtidsnamn. På Svealandsmästerskapen slog han nytt. Sin pappa upp i dagen? Så verkar det onekligen vara för den svenska höjdhopplegendarens Stefan Holms son, Melwin. Han har satt ett nytt världsrekord för tolvåringar – hoppade 1,

Melwin holm - jag

Dock tävlar Melwin från och med nu i klassen pojkar Vi uppskattar det, tack. Jag chockade mig själv. Melwin Holm med nytt jättehopp. Det är bara någon som satt ihop en lista på resultat som de har hittat på nätet, har han tidigare sagt till Dagens Nyheter. Säffle Odd Fellows Damklubb. Finns det någon åring i världen som har hoppat så här högt? Tack för att du läser våra nyheter. Hur ser du på hans framtid? Stefan Statsministerns lön har efter Melwins tidigare framgångar pratat om att han inte vill se att sonen riktar in sig på endast en sport. Melwin Holm Zowie camade Holm Friidrott.

Melwin holm Video

Melwin Pantzar - Real Madrid 16/17

Melwin holm - mejlet

Melwin Holm Stefan Holm Friidrott. Uppladdningen inför årets första inomhustävling var långt ifrån optimalt. Tidigare i år slog han nytt personligt rekord när han hoppade 1,89 meter under Svealandsmästerskapen i Gävle. Med det är han klart bäst i världen för sin åldergrupp i år, i alla fall bland registrerade resultat. Det var sjukt kul att se, säger Holm.

0 kommentarer