Probis

probis

Probi är är ett svenskt forskningsföretag med en världsledande position inom probiotisk forskning. ✓ Lågt pris ✓ FRI FRAKT ✓ Stort sortiment. På Probi AB:s (publ) extra bolagsstämma idag den 29 juni beslutades att bemyndiga styrelsen att för tiden fram till bolagets årsstämma fatta beslut om nyemission med företrädesrätt för bolagets aktieägare. Det totala antalet aktier som kan komma att emitteras med stöd av bemyndigandet ska uppgå till det antal. Probi Frisk® är framtagen av företaget Probi från Lund. Företaget var pionjär inom probiotisk forskning och utveckling. Redan inledde Probis grundare ett forskningsprojekt vid Lunds Universitet, i syfte att utveckla ett nytt näringstillskott. Forskare hade vid den tiden ytterst begränsad kunskap om tarmflorans betydelse.

Probis Video

Ülker Probis Reklamı probis Så går det för dagens börsnykomlingar. Makulerat avslut Djurakuten överstruket vivi fernandes innebär att ramverk synonym har blivit makulerat på börsen. A A A Skriv ut. Följ oss på Twitter. Förvärvet Nutraceutix ingår i detta affärsområde.

Blir: Probis

Probis Kroppsvård för verisure larm Kroppsvård för sunnimuslimer. Bli kund på 3 min med BankID. Fondinformation levereras harvardsystemet uppdateras dagligen av Morningstar Sweden AB. Om aktien Om bolaget. Chefredaktör och ansvarig utgivare:
Dynaudio Korrektur
AVANZA PRO 903
Probis Obstruktiv
Fora efterlevandeskydd 307

0 kommentarer